sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Ready 4 Bisnes -tapahtuman järjestäminen


Saimme koulussa tehtäväksi järjestää yrittäjyystapahtuman Salon kauppakeskus Plazaan. Ready 4 Bisnens -tapahtuman ideana oli innostaa nuoria yrittäjyyteen.

Tapahtuma oli kaksi vaiheinen: aamulla oli privaatti tilaisuus NY ja 4H yrittäjänuorille, jonka jälkeen alkoi kaikille avoin ohjelma, johon kuului salolaiseten yrittäjien paneeli, jossa he vastasivat meidän keksimiin kysymyksiin yrittäjyydestä. Tämän jälkeen lavalla oli puhumassa samaan tyylin salolaiset tubettajat Joona Hellmann ja Eerika Haikonen. Lopuksi esiintymässä oli suosittu tubettaja Lakko.

Me opiskelijat järjestimme koko tapahtuman suurin piirtein itse, suunnittelimme ohjelman, hankimme esiintyjät, suunnittelimme ja toteutimme sisustuksen ja koristeet, hoidimme markkinoinnin ja suunnittelimee visuaalisen ilmeen. eitä oli noin 12 opiskelijaa tekemässä tapahtumaa.

Itse soittelin ja hankin esiintyjiä ja yrittäjiä mukaan, sovin Salon alueen koulujen kanssa tapahtuman esittelytilaisuuksista ja kävin myös suurimassa osasta kouluja markkinoimassa tapahtumaa. Kävin myös hankkimassa tarvittavia asioita, kuten heliumin, bakstagelle ruokaa. Näyttönä myös suunnittelimme visuaalisen ilmeen, julisteet, logot ja ikkunateipit.

Tästä mindmapista näkyy kaikki mitä tapahtuman eteen tein



Suunnittelemani visuaalinen ilme, tätä ei valittu, vaan olin jaetulla 4. sijalla.

                                                                   
Moodboard sisustuksen suunnitteluun

Tapahtuma meni erittäin hyvin ja väkeä oli paljon. Tämä projekti on ehkä lempiprojektini kaikista koulussa tehdyistä töistä. Meillä oli hyvä ryhmähenki ja oli hauskaa tehdä suurempaa projektia koko luokan kanssa. Oli myös palkitsevaa nähdä miten kaikki onnistui suuren uurastuksen jälkeen.

Kuvia itse tapahtumasta:

                                                    Lakko esiintymässä







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti