keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Jatko-koulutus mainos

Harjoittelussani sain myös tehtäväksi tehdä uudet jatko-koulutus laput, jotka laitetaan todistusten kanssa samaan kansioon. Tein monta versiota, joista koulutussihteerit valitsivat mieluisensa. Kaikki versiot on tehty Illustratorilla

Tässä vaihtoehdot, joista ensimmäinen valittiin.








sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Sponsorimainos

Harjoittelussani Salon amiksessa minua pyydettiin tekemään sponsorimainos koulustamme valmistuneelle kampaajalle, joka on lähdössä Euroskills-kisoihin. Tein kolme eri vaihtoehtoa, joista kolmas valittiin. Näitä oli todella kiva tehdä ja opettelin uusia temppuja photoshopilla.






Googlemainokset SSKKY

Sain harjoittelussani Salon amiksessa suunnitella ja tehdä uudet googlemainokset. Keksin myös itse uudet sloganit mainoksiin. Ohjaajani piti paljon luonnksiin piirtämistäni hahmoista, joten käytin mainoksiin niitä. Nämä mainokset on julkaistu nettiin. Tein erilaiset versiot joka kuvakokoon ja kahdet eri värivaihtoehdot.












Wiittä Waille Wappu!

Olin viimeisen harjoitteluni Salon seudun ammattiopistossa graafikkona. Siellä pääsin tekemään paljon erilaisia julisteita ja mainoksia, joista yksi on tämä vapputapahtuman mainos. Tein tämän Illustrattorilla ja InDesignilla.


Ystävänpäivä projekti

Saimme Salon Ammattiopiston ravintola ja catering alalta yhteisen projektin pieneen ystävänpäivä tapahtumaan. Catering ala leipoi ihania herkkuja jaettavaksi opiskelijoille ystävänpäivän kunniaksi, ja he tarvitsivat koristeita kojuun.

Onneksi meillä parini kanssa oli samanlainen ajatus koristeista kuin asiakkaalla: överi amerikkalaistyylinen ystävänpäivä. Teimme taas parini kanssa omat luonnokset, joista minun valittiin. Ideani oli Amor-vauva, joka ampuu nuolia sydänten läpi. Ajatukseni oli yhdistää juliste ja 3D koristeet siten, että Amorin ampumat nuolet lentäisivät ulos julisteesta sydämmiin.










Hanhivaaran mainokset

Halusin tämän vuoden alussa treenata vielä graafista suunnittelua ennen kuin valmistun. Niinpä kysyimme parini Elinan kanssa josko Hanhivaaran urheilukeskuksella olisi tarvetta graafiselle suunnittelulle, ja saimme tehdä ryhmäliikuntapäivälle mainosjulisteet. Teimme molemmat omat luonnokset jotka lähetimme asiakkaalle.

Hain nuorekasta ja graafista ilmettä. Asiakkaan toiveena oli räväkkyys ja väreinä ainakin kulta.
Hän valitsi keltaisen version ja parini julisteen.

Tässä omat ideani:





Seinäteippaukset, SSKKY

Meitä visualisteja pyydettiin suunnittelemaan koulun itsenäisyyspäiväjuhlaan Suomi aiheinen seinämaalaus. Seinämaalauksen ideana oli se, että siinä olisi vain suomenlipun sinistä ja valkoista, eli se olisi niin ikään silhuetti. Se oli aluksi tarkoitus maalata seinään taitajankadulla, mutta asiakas halusikin ne teippeinä, joten tiedosto piti muuttaa painovalmiiksi. Minun ideani oli tehdä vedenalainen näkymä, jonka keskiössä olisi hauki. Piirsin hauen, sukeltajan sekä pikkukalan käsin ja skannassin ne koneelle. Loput tein illustraattorilla.








Kuvausjärjestelyt

Ensimmäinen kuvausjärjestelyn asiakastyöni oli Mustille ja Mirrille. Meillä oli kolmen hengen ryhmä, ja päätimme yhdessä kuvata eläintarvkkeita. Niinpä kysyimme Mustilta ja Mirriltä, josko voisimme lainata heidän tuotteitaan kuvattavaksi, ja he saisivat käyttää kuviamme jos niin haluaisivat.

Otimme mukaamme paljon tavaraa ja teemanamme oli uuden koiranpennun tarvikesetti. Teimme kaikki omat sommittelumme ja kuvasimme ja editoimme ne. Editointiin käytin Adobe LightRoomia.
Tässä minun parhaat kuvani:



Kuvausjärjestelynäyttöni tein Kenkä Plazalle. Sain näytöstä numeroksi 3/3. Innostuin koulussa todella paljon kuvausjärjestelyistä ja kuvien editoinnista. Kuvien editoimiseen käytin LightRoomia ja Photoshoppia.








Nämä seuraavat eivät ole suuremmasta projektista, vaan harjoittelupaikassa (Design Hill) somea varten otettuja kuvia.








Ready 4 Bisnes -tapahtuman järjestäminen


Saimme koulussa tehtäväksi järjestää yrittäjyystapahtuman Salon kauppakeskus Plazaan. Ready 4 Bisnens -tapahtuman ideana oli innostaa nuoria yrittäjyyteen.

Tapahtuma oli kaksi vaiheinen: aamulla oli privaatti tilaisuus NY ja 4H yrittäjänuorille, jonka jälkeen alkoi kaikille avoin ohjelma, johon kuului salolaiseten yrittäjien paneeli, jossa he vastasivat meidän keksimiin kysymyksiin yrittäjyydestä. Tämän jälkeen lavalla oli puhumassa samaan tyylin salolaiset tubettajat Joona Hellmann ja Eerika Haikonen. Lopuksi esiintymässä oli suosittu tubettaja Lakko.

Me opiskelijat järjestimme koko tapahtuman suurin piirtein itse, suunnittelimme ohjelman, hankimme esiintyjät, suunnittelimme ja toteutimme sisustuksen ja koristeet, hoidimme markkinoinnin ja suunnittelimee visuaalisen ilmeen. eitä oli noin 12 opiskelijaa tekemässä tapahtumaa.

Itse soittelin ja hankin esiintyjiä ja yrittäjiä mukaan, sovin Salon alueen koulujen kanssa tapahtuman esittelytilaisuuksista ja kävin myös suurimassa osasta kouluja markkinoimassa tapahtumaa. Kävin myös hankkimassa tarvittavia asioita, kuten heliumin, bakstagelle ruokaa. Näyttönä myös suunnittelimme visuaalisen ilmeen, julisteet, logot ja ikkunateipit.

Tästä mindmapista näkyy kaikki mitä tapahtuman eteen tein



Suunnittelemani visuaalinen ilme, tätä ei valittu, vaan olin jaetulla 4. sijalla.

                                                                   
Moodboard sisustuksen suunnitteluun

Tapahtuma meni erittäin hyvin ja väkeä oli paljon. Tämä projekti on ehkä lempiprojektini kaikista koulussa tehdyistä töistä. Meillä oli hyvä ryhmähenki ja oli hauskaa tehdä suurempaa projektia koko luokan kanssa. Oli myös palkitsevaa nähdä miten kaikki onnistui suuren uurastuksen jälkeen.

Kuvia itse tapahtumasta:

                                                    Lakko esiintymässä